⚪ L’any 2018 neix e2031

L’any 2019 neix el moviment ciutadà esparreguera2031 com una agrupació d’electors per donar resposta a les demandes generalitzades d’una democràcia més participativa i propera a les ciutats i pobles. És per això, que e2031 es constitueix com organització de tipus assembleari, enfocada al ciutadà, les seves necessitats i expectatives. 

esparreguera2031 té una vocació  d’acció de govern, amb programes i projectes de ciutat que superen el període marcat per les legislatures o els mateixos partits polítics. La nostra activitat comença i acaba a la vila, a peu de carrer i al costat dels esparreguerins, a dins o fora del govern. 

Després de plantejar sense èxit un model de primàries davant dels partits polítics actuals, l’agrupació decideix,  en la seva primera assemblea general, iniciar el camí d’una formació política d’agrupació d’electors.

Som un col·lectiu divers i heterogeni de persones, d’actitud positiva i emprenedora. Inicialment format per una trentena de ciutadans que volem posar la nostra experiència, coneixements i dedicació al servei d’Esparreguera. 

 
La teva confiança i suport són importants! 
 
Només en cas de representar un organisme, entitat o agrupació
Participa en la configuració de l'Esparreguera Sostenible de l'Agenda 2030.

CONSENTIMENT PER A LA RECEPCIÓ DE MAILING PER VIA ELECTRÒNICA

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, o Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), i amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’informem que:

A causa dels canvis introduïts per la nova normativa europea, li sol·licitem que ens confirmi el seu consentiment exprés per a rebre o continuar rebent comunicacions del Moviment Ciuradà Esparreguera 2031, en relació a les nostres activitats, via correu electrònic o mitjans anàlegs. ACCEPTO REBRE COMUNICACIONS COMERCIALS ELECTRÒNIQUES.

 

e2031
  

Post Author: e2031