⚪ e2031 es presenta a l’Ateneu

El passat dia 1 de març, a l’Ateneu d’Esparreguera, es va fer la presentació pública del moviment ciutadà que porta per nom Esparreguera 2031. La seva vocació és constituir-se en forma d’agrupació d’electors per concórrer a les eleccions municipals que tindran lloc el proper dia 26 de maig.

L’acte de presentació va ser conduït per la periodista esparreguerina Carme Parras que va fer el parlament d’apertura i la presentació de nou dels integrants del moviment que van parlar de les motivacions que els portaven a donar un pas endavant en l’activitat política per primera vegada a la seva vida, després d’anys de treball en el món de l’empresa privada, la gestió pública i les entitats socials i culturals.

En el mateix acte es va presentar al cap de la llista que tindrà el moviment, el Manel Roca, expresident de la Passió i professionalment vinculat a la banca durant més de trenta-cinc anys, que va remarcar que la il·lusió de tots els membres integrants del moviment és l’element més destacat i el que permetrà superar les dificultats que tindrà exercir l’alcaldia, en un moment que la vila necessita un revulsiu.

Manel Roca va recordar que caldria recollir 500 signatures per poder culminar el procés per a la presentació de la candidatura i que per aquesta tasca posarien tots els esforços necessaris i s’organitzarien diferents tallers que servirien per fer difusió dels continguts programàtics.

Els eixos de treball del moviment tenen per missió alinear-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, aprovada a 2015, i és aquest el motiu que dóna nom al moviment. Durant el mes de març es podrà fer pública la llista de membres que formaran part de la proposta electoral i es visualitzaran les diferents taules de participació que s’han dissenyat per recollir les demandes de la població i generar interacció per la confecció del programa electoral definitiu.

Es pot contactar amb el moviment a través del web www.esparreguera2031.com, al compte de twitter @SomEsparreguera, per Instagram o per correu electrònic som@esparreguera2031.com.

Esparreguera, a quatre de març de dos mil dinou.

 

 

Post Author: e2031

Deixa un comentari