⚪ Elecció de candidats e2031

L’Assemblea del moviment ciutadà esparreguera2031 va celebrar ahir a l’Ateneu el procés de primàries per a l’elecció dels seus primers 10 candidats a les llistes electorals municipals. Una llista cremallera 100% paritària, formada per vilatanes i vilatans independents i que confirma ja Manel Roca com a alcaldable d’Esparreguera.

La llista completa es presentarà oficialment a Esparreguera a la Plaça de la Pagesia el dissabte dia 30 de març a les 12h, i l’encapçalaran els següents candidats: Manel Roca, Joana Mora, Pablo Chamorro, Maria Visa, Andrés Labella, Anna Sardà, Ernest Montijano, Àngels Massip, Joan Roda i Feli Noguero.

esparreguera2031 està format per un col·lectiu divers i heterogeni de persones, d’actitud positiva i emprenedora. Aquest moviment ciutadà va iniciar el seu camí l’any 2018 quan una trentena de ciutadans van decidir posar la seva experiència, coneixements i dedicació al servei d’Esparreguera.

Després d’haver plantejat un model de primàries, finalment no assumit pels partits polítics actuals d’Esparreguera, l’agrupació va decidir constituir-se com una nova opció política en forma d’agrupació d’electors. És a dir, com un moviment avalat pels propis esparreguerins que desitgin una visió més propera i participativa del govern local.

Amb aquest missatge i uns objectius molt clars, els seus integrants tenen molt present la dificultat que suposa recollir les 500 signatures que els requereix la Junta Electoral per a conformar una alternativa a les estructures i inèrcies habituals dels partits polítics. No obstant això, l’equip està plenament determinat a explicar la importància que té per a la vila un canvi d’estratègia per tal que, d’una vegada per totes, el govern local estigui plenament integrat ;amb la ciutadania i construeixi un projecte d’Esparreguera obert, constructiu, inclusiu i republicà, inspirat en el respecte pel patrimoni cultural i natural de la vila.

esparreguera2031 tindrà en el seu punt de mira la integració dels principis de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Les principals línies d’actuació que ens proposem per a Esparreguera són molt clares

Benestar dels ciutadans:

❶ Prioritzar l’atenció a les persones

Garantir la qualitat de l’entorn

Millorar la mobilitat pública i sostenible

Progrés econòmic i social:

Potenciar la promoció econòmica local i l’ocupació

Facilitar les gestions i la comunicació amb l’administració local

Impulsar nous projectes i atreure inversions

Connectar Esparreguera amb altres institucions i organismes

esparreguera2031 té doncs una vocació  d’acció de govern i proposarà programes i projectes de ciutat que superen el període m2arcat per les legislatures o pels mateixos partits polítics.  Els seus integrants, impulsaran i formaran part dels processos participatius i transformadors del municipi, on la seva activitat comença i acaba a la vila, a peu de carrer i al costat dels esparreguerins.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web d’esparreguera2031: www.esparreguera2031.com

Compte de Twitter: @somesparreguera

Facebook e Instagram: esparreguera2031

Post Author: e2031

Deixa un comentari