⚪ Visita a la Passió d’Esparreguera

El passat dia 23 de març uns quants membres del moviment Esparreguera 2031 van anar a la passió a fer una visita del teatre en plena representació. Volien veure què s’hi coïa entre les bambolines i així poder entendre quin valor té aquest espectacle per la població.

Els components del moviment s’han decidit a observar d’a prop tots els elements representatius del nostre poble per poder fer una fotografia el més àmplia possible del que s’ha de tenir en compte per fer millores necessàries i efectives a Esparreguera. Un dels primers punts que han triat ha estat La Passió per la seva importància cultural i social.

És per això que es va anar a veure quin aire es respira entre les parets del teatre i a parlar amb la junta de la fundació per entendre quins són els seus problemes i poder buscar les maneres que des de l’ajuntament se’ls podria ajudar i així també ajudar al poble.

De l’experiència en traiem molt bones sensacions i idees per trobar solucions als problemes econòmics i culturals del teatre d’Esparreguera.

 

 

Post Author: e2031

Deixa un comentari