Els inicis

El moviment ciutadà Esparreguera 2031 va néixer com una idea, la primavera de 2018, per crear una alternativa al sistema de partits polítics que componen l’ecosistema de la política d’Esparreguera i per poder arribar a acords d’ample espectre per desenvolupar, en clau local, els ODS que recull l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

La incorporació de persones va fer-se gradualment i, finalment, al març de 2019 es van fer unes eleccions primàries entre les persones amb més disponibilitat per formar part de la llista que es va presentar a les eleccions municipals del 2019.

A part de totes i tots els que vam poder veure a la llista de la candidatura del moviment ciutadà, estem orgullosos de saber que darrere d’aquests noms hi havia, i hi ha, molta més gent treballant, i compromesa, per aconseguir millores en el poble.

Aquestes són, doncs, les arrels d’un moviment transversal que va néixer per transformar la política local i perdurar en el temps.

Deixeu un comentari