⚪ Recollida de Signatures

Vols donar suport al
moviment ciutadà de la vila d’Esparreguera?

Esparreguera 2031 és un moviment ciutadà, obert a tothom, i que té com a objectiu la millora de la nostra vila i la qualitat de vida dels seus habitants, seguint els principis de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i els valors republicans.

Per tal de dur a terme aquest objectiu volem, entre altres actuacions, presentar una candidatura a les eleccions municipals del Diumenge, 26 de Maig.

Les dues vies possibles per a poder presentar aquesta candidatura són, o bé mitjançant la constitució d’un partit polític,o bé constituir-se com a agrupació d’electors i, tenint en compte la nostra filosofia, optem per aquesta segona via. 

Per això, per a poder presentar una candidatura a les properes eleccions municipals com agrupació d´electors, ens cal la signatura de 500 persones que constin al cens electoral d´Esparreguera.

… Si és així, necessitem:

  • La teva signatura donant suport a aquesta proposta. T´adjuntem la informació amb els horaris i localitzacions de els nostres punts de recollida itinerants. Si això és inviable per a tu, si us plau, fes-nos-ho saber i intentarem donar-te totes les facilitats que puguem.

    Recorda també que cal que la teva signatura s´assembli el més possible a la que hi ha alteu D.N.I., per tal de poder ser validada positivament per la Junta Electoral, i que, en cap moment, la teva signatura de suport compromet el teu vot el dia de les eleccions.
  • Una còpia de les dues cares del teu D.N.I., mitjançant una fotocòpia, fotografia feta amb el telèfon mòbil o escanejat i lliurada en el mateix moment de la signatura.

    Recorda finalment que podràs conèixer millor la nostra candidatura a l´acte de presentació que tindrà lloc el proper Dissabte, dia 6 d´Abril, a les 12:00 a la Plaça de l´Església, i a la nostra pàgina web www.esparreguera2031.com.

    En nom d’Esparreguera 2031 et volem donar les gràcies…. t’esperem!
 
 
 
 
 
e2031
 

Post Author: e2031

Deixa un comentari